Gemma Cuartero

Gemma Cuartero

Continguts i Agitart'EDUCA

Gemma Cuartero

Originària de Barcelona (Espanya), la Gemma s’encarrega de l’administració i l’estratègia de continguts de la Companyia.

Graduada per l’ Institut del Teatre (Barcelona) en l’especialitat de Dansa Contemporània l’any 2012 i, posteriorment membre de Seeds, Programa de Postgraduats de Cobosmika Company (Girona), dirigit per Olga Cobos i Peter Mika, la Gemma ha treballat amb diversos coreògrafs i professionals, tant a nivell nacional com internacional, incloent a Claudi Bombardó, Sonia Rodríguez, Emilio Gutiérrez, Thomás Noone, Christine Hassid, Roberto Oliván (Enclave Movement Arts) i Laura Vilar. A més de realitzar workshops i classes a càrrec de Laly Ayguadé (Akram Khan Company), Iker Arrue (Ai Do Project), Adriana Pous (Dantzatz Konpainia), Maeva Berthelot (Hofesh Shechter Company) i Corine Lansalle, entre d’altres.

Entre el 2008 i el 2012 formà part de la Jove Pro-Dance Company (Barcelona) sota la direcció de Tatianna Yerovets i Griselda Marfil. Ha participat en diversos projectes, entre els quals destaquen “Memòries Corporals” a càrrec de Cesc Gelabert i “Moving Mountains”, peça coreogràfica sota la direcció de Jorge Jauregui (Última Vez–Wim Vandekeybus) presentada al Festival Fidjhi (Alemanya) l’any 2013.

L’any 2016, va ser guardonada amb el 2n premi al Concurs Coreogràfic de Sant Boi de Llobregat, en la categoria de Solos, amb la seva peça “Cerice”.

Paral·lelament al seu treball dins la Companyia AGITART com a administradora i ballarina, la Gemma continua treballant com a ballarina i professora independent, alhora que compagina els seus estudis de Psicologia a la Universitat de Barcelona.