Gianluca Vincentini

Gianluca Vincentini

Director Workshops Professionals i Assessorament Artístic

Gianluca Vincentini

Originari d’Itàlia, en Gianluca és el Director del Workshops i Assessor Artístic d’AGITART.

En Gianluca ha treballat a la Northern School of Contemporary Dance a Leeds com a Director Artístic de VERVE i ha estat el Cap de Desenvolupament Professional.

Sota la seva direcció, la companyia ha treballat amb coreògrafs internacionals com ara Lea Anderson, Anton Lachky, Akram Khan, Kerry Nicholls, Ben Wright, Theo Clinkard, Luca Silvestrini i Efrosini Protopapa, fent una extensa gira per Europa.

Al mateix temps que dirigia el Riley Theatre, en Gianluca va establir ‘Connections’, un pla de desenvolupament artístic professional i d’alt rendiment d’un any de durada. Aquest va incloure  ‘Northern Connections’, programa específicament dissenyat per artistes emergents amb seu al nord d’Anglaterra. També ha estat involucrat en una col·laboració amb l’Institut Henry Moore i Tino Sehgal per a la recreació de ‘Kiss’.

Abans de traslladar-se a Leeds, en Gianluca va ser l’Assistent de Direcció Artística de Iceland Dance Company i va col·laborar com a Director d’Assaig per Carte Blanche. També va ser Director Artístic de Spiral Dansflokkur, una companyia de joves ballarins amb seu a Islàndia.

En Gianluca aporta la Direcció Artística a artistes independents, programant i treballant a nivell internacional a través de la indústria de la dansa, així com també dirigint i donant-los suport.