AGITART

AGITART is a dynamic entity of dance and movement in Figueres. We coordinate, organize and lead artistic and educational projects. We believe in dance and movement as a social and cultural asset and as a tool for the development of people.

 

 

3 weeks ago

Agitart

❗Comencem el curs fent un repàs de tot el que hem ballat el 2018/2019!
AGITART dins del seu projecte educatiu COSMOU col·labora amb projectes com "Planters" de ConArte Internacional i TOTS DANSEN.

Amb el suport de l'Ajuntament de Figueres, Diputació de Girona, Generalitat de Catalunya i Xarxa Transversal.
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Agitart

Per fi podem compartir amb vosaltres el vídeo resum del Figueres es MOU 2019! 😍

Moltes gràcies a tothom que ha col·laborat en el projecte, i als artistes per regalar-nos cultura. I sobretot a vosaltres, que ens seguiu, ens doneu suport i ens feu créixer. Sou el públic que feu possible aquest festival i que ens permeteu fer el que més ens agrada…viure i compartir la dansa. ❤️

El 2020, de l’1 al 5 de Juliol… ens tornem a moure!🕺🏼

Per fer possible el Figueres es MOU és necessari l’esforç i la col·laboració de moltes persones, i per això volem agrair també a tot l’equip humà que durant els dies del festival, fa que tot sigui possible!
A les companyes de comunicació d' Atelier, Esdeveniments que no se’n perden ni una, a tot l’equip de tècnics de Perspective Events SL que es deixen la pell en tot el que fan, als super càmeres de The Jump Productions que s’asseguren que ho puguem veure tot des del millor angle possible, a Monica Quintana Fotografia i a Gaspar Morer Fotografia / Disseny / Vídeo que capturen els instants més únics del festival, i també a les persones que any rere any ens donen suport amb tot el que necessita el festival (Gianluca Vincentini, Ashleigh Musk, Gemma Cuartero @Lluïsa Cifuentes).

Per acabar, agrair el suport de l' Ajuntament de Figueres, Cultura. Generalitat de Catalunya, Diputació de Girona, @INAEM i a totes les entitats municipals que han apostat per col·laborar amb la programació del MOU 2019. També, a Proauto SEAT que un any més es suma a fer possible que Figueres s’ompli d’artistes d’arreu del món i a La Cate per oferir-nos un espai on poder coure tots els projectes d’ AGITART. 💪🏼
... See MoreSee Less

View on Facebook

☝️El primer espectacle de #dansa de la temporada serà el 19 d'octubre a la plaça Josep Pla (19h) amb l'espectacle #HOP! Una proposta engrescadora de @Festival_HOP on es presentaran diverses peces de dansa urbana 🤸‍♀️100% recomanable per a totes les edats i gratuït, no teniu excusa.

Per fi podem compartir amb vosaltres el vídeo resum del Figueres es MOU 2019! 😍

El 2020, de l’1 al 5 de Juliol…ens tornem a moure!

➡️https://t.co/gPrAZw2J26

@figueresesmou @ajfigueres @grupautopodium

"La filosofia d’Agitart es basa en el convenciment de considerar la dansa com a bé social, cultural i com una eina pel desenvolupament de les persones." 💫

➡️ https://t.co/P4evWtvIcq

@costabrava @ajfigueres @figueresaescena @diputaciogirona

"Un dels nostres principals objectius és que la ciutat es faci seu el festival"

🔴 @figueresesmou

@DiariHoraNova @ajfigueres @figueresaescena @visitfigueres @diputaciogirona @grupautopodium

Load More...
We count on the support and collaboration of:

We are part of:

Friends: