Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /home/agitartcompanyia/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Tallers professionals 2019 – Agitart

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/agitartcompanyia/public_html/wp-content/themes/dante/swift-framework/sf-content-display/sf-page-heading.php on line 59

Tallers professionals 2019

[blank_spacer height=”60px” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_single_image image=”22133″ image_size=”large” frame=”noframe” intro_animation=”fade-from-right” full_width=”yes” lightbox=”no” link_target=”_self” width=”2/3″ el_position=”first”] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/3″ el_position=”last”]

Mou-te al llarg del dia amb una sèrie de tallers professionals basats en la pràctica individual i tècnica d’aquests artistes reconeguts internacionalment.

I al vespre, quan la ciutat cobra vida amb el moviment, als participants se’ls donarà accés exclusiu a la totalitat del Festival Figueres es MOU 2019.

Al Figueres es MOU hi trobaràs el teu espai. Ens movem?

[sf_button colour=”lightgrey” type=”standard” size=”standard” link=”http://agitartcompanyia.com/workshops2019/#profesores” target=”_self” icon=”” dropshadow=”no” extraclass=””]LIDERS[/sf_button]

[/spb_text_block] [blank_spacer height=”60px” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_parallax parallax_type=”image” bg_image=”20624″ bg_type=”cover” parallax_video_height=”content-height” parallax_video_overlay=”none” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ padding_horizontal=”15″ alt_background=”none” width=”1/1″ el_position=”first last”]

[/spb_parallax] [fullwidth_text alt_background=”alt-one” width=”1/1″ el_position=”first last”]

En aquesta edició comptem amb l’experiència de:


[one_third]

GUY NADER

[sf_modal header=”” btn_colour=”accent” btn_type=”standard” btn_size=”standard” btn_icon=”” btn_text=”Llegir més”]

DESCRIPCIÓ DEL TALLER: Aquest taller es basa en el treball de terra utilitzant patrons de moviment i gran potència física que involucren la respiració, la velocitat i l’alliberament d’energia en tot el cos per activar la relació entre el centre i les extremitats. Ens centrarem en l’exploració de les principals lleis de la física: la cohesió i expansió, elements de la tècnica flying low. Estudiarem diverses maneres de rodar en totes las direccions, caure i aixecar-se de manera fluida i dinàmica mantenint un centre baix i fort. També investigarem i ens centrarem en la comprensió de l’anatomia de l’aparell locomotor per treballar de manera més eficient. En aquest entrenament farem exercicis especials per preparar el cos per aquest tipus de moviment físicament exigent.

BIO: Guy Nader diplomat en art dramàtic a l’Institut de Belles Arts de la Universitat Libanesa a Beirut i a Moveo, escola de teatre físic a Barcelona. Obté la beca DanceWEB Europe l’any 2012. Ha rebut diversos premis i reconeixement pel seu treball, entre ells el primer premi al Festival Internacional 15Masdanza de Gran Canaries pel seu solo creat al 2010 WHERE THE THINGS HIDE. Treballa i col·labora regularment amb la ballarina i coreògrafa Maria Campos amb qui ha co-creat diferents peces. Ha treballat amb Maqamat Dance Theatre, Bebeto Cidra, Oreet Ashery, Iliacan, Laida Azkona, Roser López Espinosa, Mickael Marso / Décalage Company, entre d’altres. Artista associat a La Caldera – Centre de creació de dansa i arts escèniques i artista en residència 2014/15 al Graner – fàbrica de creació de Barcelona. Paral·lelament al seu treball com a coreògraf, Guy Nader imparteix tallers i classes a diferents centres de creació, companyies i escoles com Henny Jurriëns Stichting i MTD / Theatreschool AHK a Amsterdam, 16th Dance & Non Verbal Theatre Festival a San Vincenti a Croàcia, Maqamat Danza Teatro Studio al Líban, Conservatori Superior de Dansa / Institut del Teatre, La Caldera- Centre de creació de dansa i arts escèniques, Area i tragantDansa a Barcelona i Danseu Festival a Tarragona.

[/sf_modal][/one_third] [one_third]

LALI AYGUADÉ

[sf_modal header=”” btn_colour=”accent” btn_type=”standard” btn_size=”standard” btn_icon=”” btn_text=”Llegir més”]

DESCRIPCIÓ DEL TALLER: L’objectiu del taller es aprendre a utilitzar el sòl a ballar, posant èmfasi en la base dels peus com a suport del moviment; reconèixer on està el nostre pes i on està la llibertat a través de frases i improvisacions. També a partir de la utilització del ritme i de la veu, investigarem com podem arribar a la teatralitat física.

BIO: Lali Ayguadé va néixer a Barcelona el 1980.Amb vuit anys va començar a estudiar música (solfeig i piano)  i es va examinar en el Conservatori del Liceu de Barcelona. Al 1996 va entrar a l’Institut del Teatre de Barcelona i un any després va ingresar a l’escola belga PARTS dirigida per Anne Teresa de Keersmarker. Professionalment ha treballat a Dinamarca amb la companyia “Publik Eye”, amb la dramaturga Carmen Mehnert. Al 2003 va entrar a la companyia Akram Khan Company com a membre permanent, on va treballar en les produccions de: “Kaash”,”Ma.”, “Bahok” (juntament amb el Ballet Nacional de la Xina), “Vertical road” i “Confluence”. També ha treballat amb Roberto Olivan (Enclave Dance Company) en la producció de”Homeland” i amb la companyia Hofesh Shechter en les produccions de “In Your Rooms” “The Art of not looking back” i “Cult”. Així mateix, ha treballat amb Marcos Morau director de La Veronal (guardonat amb el Premi Nacional de Dansa el 2013 en la modalitat de creació) en l’obra de “Portland”.Actualment està treballant amb la companyia Baró d’Evel amb la qual ha actuat en les peces de “Mazut” i ¨Besties¨.El 2005 va fer el seu propi treball “Twice read”, amb la col·laboració del ballarí i coreògraf eslovac Anton Lachky (un dels fundadors del col·lectiu de dansa els Slovaks). Entre 2007 i 2009 va crear peces de format més petit amb l’acròbata i pallasso Joan Ramon Graell (actual director de l’Associació de circ de Barcelona). Al 2012 va crear un trio “Little me” amb el ballarí coreà Young Jin Kim i l’acròbata, Joan Català, estrenat en el festival Salmon en el Mercat dels Flors de Barcelona, i per l’aniversari de Ramon Llull creà un duet “Encontre” amb la participació de Joan Català i el músic Jordi Molina. Al 2013 va crear dos duets curts: “Incognito” i “Saba”. Al 2015 creà “Kokoro”, peça coproduïda pel Mercat de les Flors i Temporada Alta i en el 2016 comença una creació conjunta amb l’acròbata Julian Sicard anomenada “De camino al otro”. Al 2010 va ser nominada com a ballarina excepcional pels Premis de la Crítica de Londres i en el 2014 va ser nominada com a millor creadora. Al 2016 va ser nominada com a millor ballarina als premis Crítica Recomana.cat de Barcelona. Ha participat com a actriu protagonista en el curt “Timecode” el qual ha sigutpremiat amb una Palma d’Or al festival de Cannes.

[/sf_modal][/one_third][one_third_last]

BEN WRIGHT 

[sf_modal header=”” btn_colour=”accent” btn_type=”standard” btn_size=”standard” btn_icon=”” btn_text=”Llegir més”]

DESCRIPCIÓ DEL TALLER: Ben Wright dirigirà una sèrie de tallers per fomentar el sentit de connexió, estímul i investigació. Les sessions oferiran un espai per a la conversa entre iguals i l’oportunitat per als participants de jugar, improvisar, discutir idees i considerar els fils creatius que poden conduir a la composició.

BIOBen Wright és el codirector artístic de la Companyia de Dansa de Candoco i director i coreògraf independent que treballa en la dansa contemporània, teatre i ópera. Es va formar a l’Escola de Ballet de Rambert i va treballar com a intérprete entre 1991 i 2006. Fue Director Artístico Asociado i coreògraf per Skånes Dansteater 2014–2018. El seu treball per al conjunt inclourà quatre col·laboracions en l’escenari principal d’Opera de Malmö, una de les quals The Feeling of Going tindrà un llançament digital al sello Arthaus Musik en 2019. El 2008, Ben va llançar la seva pròpia companyia bgroup estrenant el seu últim treball Point Of Echoes en 2017. Ha desenvolupat un moviment per a produccions a la Royal Opera House, National Theatre Wales, Washington National Opera, Donmar Warehouse, ENO, Glyndebourne, The Metropolitan Opera, Michael Grandage Company, Donmar Warehouse i The Young Vic entre altres. Els nous projectes inclouen un espai a la companyia Dark Dance per a Black Box i The Thing Lost para Candoco i ROH London.

[/sf_modal][/one_third_last]

[one_half]

MAËVA BERTHELOT

[sf_modal header=”” btn_colour=”accent” btn_type=”standard” btn_size=”standard” btn_icon=”” btn_text=”Llegir més”]

DESCRIPCIÓ DEL TALLER: Profundament influenciada pel seu treball amb Ohad Naharin i Hofesh Shechter, la classe de Maëva empeny els ballarins a buscar una millor comprensió de la seva pròpia expressió física i habilitats a través de la improvisació. Començarem amb una preparació mental i física per guanyar consciència de si mateix i desenvolupar un estat superior de consciència. Fent servir imatges i imaginació, els ballarins seran desafiats a explorar sensacions, energies, textures i musicalitat. Canviant constantment d’un lloc de control total a un lloc de deixar anar, la classe inculca un diàleg i un equilibri entre moviments controlats i no controlats, entre eleccions conscients i inconscients, ajudant els ballarins a separar-se dels patrons arrelats.

BIO: Originària de França, Maëva és intèrpret, directora de moviment i professora amb seu a Londres. Maëva es va formar al Conservatori Superior Nacional de París (CNSM) obtenint el seu títol en Dansa Contemporània (BA) en 2003. Com a artista, Maëva ha treballat amb artistes i companyies com Emanuel Gat, Wayne McGregor, Ohad Naharin. Recentment, va passar 6 anys com a membre de temps complet en Hofesh Shechter Company, realitzant gira internacional com a intèrpret i professora, però també desenvolupant el seu treball personal paral·lelament. També ocupa el càrrec de directora d’assaig de gira pel Shechter II. Maëva ara treballa com a Artista independent i està desenvolupant les seves pròpies investigacions i pràctiques creatives en Moviment, Fotografia / Vídeo i Art.

 

[/sf_modal][/one_half]

[one_half_last]

SAM AMOS

[sf_modal header=”” btn_colour=”accent” btn_type=”standard” btn_size=”standard” btn_icon=”” btn_text=”Llegir més”]

DESCRIPCIÓ DEL TALLER: TrashDollys és una companyia britànica de dansa teatre liderada per Sam Amos. Les classes de Sam són un entorn lúdic i inclusiu, adequat per als motors de tots els àmbits que vulguin explorar una nova coordinació en el cos i trobar una major llibertat de circulació. Amb Bboying i Capoeira en el centro de la seva pràctica, es fa èmfasi en la formació inversa i en el desenvolupament de tècniques que ens permeten mantenir el flux, el ritme, l’equilibri i el control a mesura que entrem en posicions noves o poc ortodoxes. La classe de Lewis és una classe d’improvisació de contactes que analitza les habilitats tècniques de partnering i com les integrem a la nostra pràctica de contactar amb la improvisació i l’interferència. Anem a prendre temps per escoltar-los a través del tacte i explorar l’intercanvi i suport de peses utilitzant els principis i tècniques tradicionals de la improvisació de contactes i les arts marcials. Aquesta sintonització servirà per enriquir la nostra comunicació física, cosa que permetrà comprendre millor la intenció, la direcció i l’energia dels altres cossos que trobem a l’espai. També es donarà temps a jugar amb inversions i opcions de sortida per preparar els moments més acrobàtics. A partir de puntuacions improvisacionals investigarem oportunitats per trobar l’alliberament de la forma de la tècnica pura i els patrons existents en el ball que és més personal, espontani, intuïtiu i emocionant.

BIO: Atret per les formes de dansa social i no formal des de molt jove, Sam Amos va descobrir una habilitat natural com a Bboy el 1999. Dedicant una vida per desenvolupar el seu propi llenguatge de moviment, Sam ha afinat un estil de moviment reconegut a l’instant, que engloba la llibertat i expressivitat naturalesa de Bboying, amb influències de Capoeira. TrashDollys va néixer el 2013 a partir del desig de desafiar les possibilitats creatives de la seva pràctica a través del teatre i el cinema. Avui dia, TrashDollys es troba a l’avantguarda d’emocionants companyies joves del Regne Unit, i s’esforça per crear propostes que combinen la naturalitat de la respiració amb una història imaginativa.

[/sf_modal][/one_half_last] [/fullwidth_text] [blank_spacer height=”30px” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_parallax parallax_type=”image” bg_image=”21909″ bg_type=”pattern” parallax_video_height=”content-height” parallax_video_overlay=”none” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”1″ padding_horizontal=”10″ alt_background=”none” width=”1/1″ el_position=”first last”]

[/spb_parallax] [blank_spacer height=”30px” width=”1/1″ el_position=”first last”] [blank_spacer height=”30px” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_single_image image=”21963″ image_size=”full” frame=”noframe” intro_animation=”fade-from-right” full_width=”yes” lightbox=”no” link_target=”_blank” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_row wrap_type=”content-width” row_bg_type=”color” row_bg_color=”#f0f0f0″ color_row_height=”content-height” bg_type=”cover” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”30″ row_padding_vertical=”75″ row_padding_horizontal=”14″ row_margin_vertical=”30″ remove_element_spacing=”no” inner_column_height=”col-window-height” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/2″ el_position=”first”]

CASTELL DE SANT FERRAN – FIGUERES

Sala interior i sala exterior per la realització dels tallers professionals de dansa i moviment al Castell de Sant Ferran la fortalessa més gran d’Europa.

Figueres és l’epicentre del territori de l’Alt Empordà, els seus principals atractius són el paisatge, la cultura i la història. Està situada  a quinze quilòmetres del mar Mediterrani, als peus dels Pirineus i envoltada per tres parcs naturals. 

[/spb_text_block] [spb_single_image image=”21901″ image_size=”full” frame=”glowframe” intro_animation=”none” full_width=”no” lightbox=”no” link_target=”_self” width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_single_image image=”21719″ image_size=”medium” frame=”glowframe” intro_animation=”none” full_width=”no” lightbox=”no” link_target=”_self” width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/2″ el_position=”last”]

ALLOTJAMENT

Allotjament compartit en tendes de campanya de 5 persones al fossat del emblemàtic Castell de Sant Ferran.

La zona d’acampada s’equiparà amb wc. L’accés a duches serà en un equipament exterior al Castell de Sant Ferran.

Entrada zona acampada dilluns 1 de juliol – sortida diumenge 7 de juliol. Les tendes inclouen per persona matalàs, llençols, edredó i coixí.

[/spb_text_block] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/2″ el_position=”first”]

DIETES

S’inclouen l’esmorzar i el dinar al Restaurant del Castell de Sant Ferran del 2 al 6 de juliol.

El festival donarà una ampolla d’aigua de 1,5L al dia a cada participant.

[/spb_text_block] [spb_single_image image=”22124″ image_size=”medium” frame=”glowframe” intro_animation=”none” full_width=”no” lightbox=”no” link_target=”_self” width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_single_image image=”21912″ image_size=”full” frame=”glowframe” intro_animation=”none” full_width=”no” lightbox=”no” link_target=”_self” width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/2″ el_position=”last”]

EXPERIÈNCIES

Entrades als esdeveniments de pagament de la programació del MOU 2019 i centres d’interés de la ciutat. Aquestes inclouen:

  • Teatre el Jardí, Tastets Escènics
  • Museu Empordà, Museu Dalí, Museu del Joguet
  • Piscina Municipal
[/spb_text_block] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/2″ el_position=”first”]

MARXANDATGE

Samarreta i bossa oficial del MOU 2019.

[/spb_text_block] [spb_single_image image=”21720″ image_size=”full” frame=”glowframe” intro_animation=”none” full_width=”no” lightbox=”no” link_target=”_self” width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_single_image image=”21857″ image_size=”full” frame=”glowframe” intro_animation=”none” full_width=”no” lightbox=”no” link_target=”_self” width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/2″ el_position=”last”]

ALTRES SERVEIS

Accés lliure a wifi i punt d’electricitat en les zones on es realitzen els tallers professionals.

Zona per guardar objectes de valor a la zona d’acampada.

Tarifes especials a hotels de Figueres utilitzant el codi WORKSHOPSMOU2019 – podeu consultarles aquí.

 

[/spb_text_block] [/spb_row] [blank_spacer height=”30px” width=”1/1″ el_position=”first last”] [divider type=”standard” text=”Go to top” full_width=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_single_image image=”22082″ image_size=”full” frame=”noframe” intro_animation=”none” full_width=”yes” lightbox=”no” link_target=”_self” width=”1/1″ el_position=”first last”] [divider type=”standard” text=”Go to top” full_width=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”] [blank_spacer height=”30px” width=”1/1″ el_position=”first last”] [blank_spacer height=”30px” width=”1/1″ el_position=”first last”] [blank_spacer height=”30px” width=”1/6″ el_position=”first”] [sf_gallery gallery_id=”21848″ slider_transition=”slide” show_thumbs=”yes” autoplay=”yes” show_captions=”yes” enable_lightbox=”no” width=”2/3″] [blank_spacer height=”30px” width=”1/6″ el_position=”last”] [blank_spacer height=”30px” width=”1/1″ el_position=”first last”] [blank_spacer height=”30px” width=”1/1″ el_position=”first last”] [blank_spacer height=”30px” width=”1/6″ el_position=”first”] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/4″]

ENS MOVEM?

[/spb_text_block] [spb_single_image image=”22106″ image_size=”medium” frame=”noframe” intro_animation=”fade-from-right” full_width=”no” lightbox=”no” link_target=”_self” width=”1/2″ el_position=”last”]