COSMOU

Múltiples oportunitats per l’aprenentatge, compromís i participació en la dansa.

QUÈ ÉS COSMOU?


· Una experiència dinàmica per alumnes i professors per descobrir el moviment i la dansa. A través d’activitats i jocs que ajuden al desenvolupament de l’expressió corporal de l’individu i el grup.

· Els tallers i els projectes ofereixen una experiència estimulant i creativa pels alumnes i professors. Amb l’objectiu de crear una peça de moviment.

· Compta amb projectes com Planters de ConArte en el que es vincula l’educació i les arts a l’aula, per aconseguir una millora del clima escolar, afavorir la integració social, potenciar el diàleg intercultural i augmentar les capacitats d’aprenentatge en els beneficiaris del projecte.

TALLERS

TOTS DANSEN

PLANTERS – CONARTE

ACCIONS COSMOU


Des de l’any 2013, l’Associació AGITART facilita un programa dedicat a l’ensenyament de la dansa a les escoles i instituts, anteriorment anomenat Agitart’EDUCA, dedicat a donar als estudiants la millor eina per arribar a ser conscients del seu cos en moviment, de totes les possibilitats d’expressió de les que disposen, del rigor que comporta assolir un objectiu, la importància de treballar en equip i alhora desenvolupar una pròpia opinió artística sobre l’art i la cultura.
  1. Una hora en dansa
  2. Tots Dansen
  3. CreanDansa
  4. Dansa en 10
  5. MasterDans
  6. Programa Dansa

Contacta’ns per trobar la millor fórmula per al teu centre o projecte.

Pots descarregar el dossier informatiu aquí.